Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Oyun ve Uygulama

DİKKAT: Bu yazı 15 Ocak 2018 tarihinden yayınlandı. Aşağıda konusu geçen uygulama, oyun ve fiyat bilgileri o zamanki habere dayanarak paylaşılmıştır.

Android üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan 5 oyun ve uygulamayı bu yazıda topladım.

Toplam değeri 46,65 TL olan 5 oyun ve uygulamadan şu an ihtiyacınız olmasa da ileride kullanma ihtimaliniz olanları bir kez indirip iptal ederek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Unutmayın, bu uygulamaların ücretsiz süresi her an bitebilir, bu yüzden elinizi çabuk tutmanızı öneriyorum.

LASERBREAK 2 Pro

Normal Fiyatı: 5,19 TL – İndirimli Fiyatı: Ücretsiz

Lazer ışığının yönünü çeşitli nesneler kullanarak değiştirmeli ve oyunda istenilen görevleri yerine getirmelisiniz. Fizik tabanlı oyunları seven oyuncular, oyundan kendilerini alıkoyamayacaklar.

İNDİR

RaceOnLine

Normal Fiyatı: 3,69 TL – İndirimli Fiyatı: Ücretsiz

Normal bir kare kağıt üzerine yarış yapabileceğiniz, üstelik bunu online olarak başka insanlara karşı yapabileceğiniz garip bir oyun. Çizgileri devam ettirerek galip gelmeye çalışacaksınız. Telefonu yavaş olan insanların tercih edebileceği bir oyun olabilir.

İNDİR

Ücretsiz Oyun - RaceOnline

SkanApp hands-free PDF Scanner

Normal Fiyatı: 29,99 TL – İndirimli Fiyatı: Ücretsiz

Artırılmış gerçeklik özellikleri ile geliştirilmiş SkanApp, tam anlamıyla geniş bir rapor sunmanızı sağlar. Zımbalı dokümanlar, katlanmış makbuzlar, kitap ve dergi taramaları gibi istediğiniz her şeyi tarayarak PDF dosyası olarak yayınlayan uygulama, 250’den fazla sayfayı 10 dakika gibi bir sürede hazırlayarak bu alanda başarısını ortaya koyar. Eğer böyle bir uygulamaya ihtiyacınız varsa kaçırmamanızı öneriyorum.

İNDİR

Ücretsiz Uygulama - SkanApp hands

Zombie Raid: Survival (Full)

Normal Fiyatı: 3,49 TL – İndirimli Fiyatı: Ücretsiz

Yol boyunca ilerleyerek elinizdeki baltayla veya yoldan bulduğunuz silahlarla karşınıza çıkan zombileri öldürdüğünüz, eski retro grafiklere sahip hoş bir oyun.

İNDİR

Ücretsiz Oyun - Zombie Raid

Tiny Text Keyboard

Normal Fiyatı: 2,29 TL – İndirimli Fiyatı: Ücretsiz

“Wʀɪᴛᴇ Lɪᴋᴇ Tʜᴇsᴇ” gibi küçük harfleri puntosu ufaltılmış büyük harf gibi gösteren Tiny Texy Keyboard, şekilli yazılar yazmanız için güzel bir seçenek.

İNDİR

Ücretsiz Uygulama - Tiny Text Keyboard

Kaynak: Webtekno

Yorum yaz: