Uygulamalarım artık AppStore’da da var!

Bir mobil yazılım geliştirici olmasam da Flutter kullanarak mobil uygulamalar geliştirmeyi seviyorum. Yaklaşık 4-5 yıldır Google Play Store‘da Android için yayınladığım uygulamaları artık yavaş yavaş iOS için AppStore‘da da bulabilirsiniz.

Neler Geliştirdim?

Öncelikle belirtmek isterim ki bugüne kadar yayınlanmış tüm uygulamalar tamamen ücretsiz ve reklamsız şekilde yayınlandı. Uygulamaları kişisel olarak kendimi geliştirmek veya birilerine faydası dokunması açısından geliştirdiğim için reklam koyma ihtiyacı duymadım. Sosyal sorumluluk ile geliştirdiğim (Deprem Düdüğü gibi) uygulamalara hiçbir zaman reklam koymayacağımı bilmenizi isterim. Diğer uygulamalar için daha ileride bir gelir modeli çıkarıp çıkarmama konusunda emin değilim maalesef. Şahsen kullanımı engelleyen rahatsız edici reklamları sevmeyen biri olarak benzer deneyimi kendi uygulamalarımda olabildiğince koymak istemiyorum. Umarım hayat şartları buna mecbur bırakmaz 🙂

Gelelim uygulama listesine…

Deprem Düdüğü (Whistle SOS)

Deprem Düdüğü, deprem sonrası enkaz altında kalma durumunda ses çalarak yardım isteyebileceğiniz bir düdük uygulamasıdır. Benzer uygulamalar olsa da tamamen ücretsiz ve REKLAMSIZ olması ile ön plana çıkmaktadır. Herhangi bir kazanç için yapılmadı ve öyle de kalacaktır.

Deprem dışında, asansörde kalmak gibi sesinizi dışarıya duyurmak istediğiniz durumlarda da kullanılabilir. Telefon ayarlarınıza göre otomatik algılanan Türkçe/İngilizce dil desteği ve koyu tema özelliği mevcut. Uygulama için daha önceden paylaştığım şu iki yazıya da göz atabilirsiniz:

İndirme linkleri:

Random Quotes – Rastgele Alıntı ve Sözler

Yazar, şair, düşünür, film ve dizilerden alıntı sözleri rastgele okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Yukarı kaydırdıkça yeni bir söz keşfedebilirsiniz. Ayrıca diller arasında geçiş yaparak farklı dillerdeki sözleri okumanız mümkün; şu an sadece Türkçe ve İngilizce desteği mevcut. Beğendiğiniz sözleri paylaşabilirsiniz. Uygulamaya gelecek versiyonunda sözü kaydetme ve görsel şeklinde rastgele sözler görüntüleme/paylaşma gibi özellikler de gelecektir.

İndirme linkleri:

Simple ToDo – Yapılacaklar Listesi

Yapılacak işleriniz, alışveriş listeniz, unutmamak üzere hızlıca alacağınız notları basitçe ekleyip yönetebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulamada yapacağınız görevi hızlıca ekleyebilir ve eklediğiniz görevi tamamlandı olarak işaretleyebilirsiniz. Karmaşık not uygulamalarından sıkıldıysanız bu uygulamayı bir deneyin!

İndirme linkleri:

Bebek Uyutucu (Baby Sleeper)

Bu uygulama ile bebeklerinizi uyutacağınız müzikleri internete ihtiyaç duymadan dinletebilirsiniz. Her yaş bebeğe uygun olarak ninniler, müzikler, çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge sesi gibi çeşitli sesleri sonsuz döngüde dinletebilirsiniz. İsterseniz zaman ayarı sayesinde saat ve dakika bazlı ayarlayabilirsiniz. Böylece süre tamamlandığında otomatik olarak müzik duracaktır. Ayrıca müziği başlattıktan sonra telefon ekranını açık bırakmak zorunda değilsiniz, ekran kapalıyken de çalar.

İndirme linkleri:

Uygulamayı indirip market üzerinde puan ve yorumunuzu girmeyi unutmayın. Önerilerinizi merakla bekliyor olacağım. Bu arada, yeni uygulamalar da yolda! 🙂 Yayınlandığında duyurusunu paylaşacağım.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

Yorum yaz: